Night_Wolf
Main Moderator
Serious Gamer
Respect 1
|
 |
« on: April 19, 2007, 08:30:41 pm » |
|
Evo da vidim sta mislite o Visti moj kom. je dobio ocenu 4.0 Vista koliko sam primetio jede puno rama i mislim da jos nije vreme za vistu pa sam se vratio na XP
|
|
|
|
|
Rene
Administrator
Gamer
Respect 0
|
 |
« Reply #1 on: April 19, 2007, 09:06:51 pm » |
|
Dok ne izadje Service Pack 2 za Vistu i dok se driveri ne optimizuju ostacu na XP-u. I ne vidim razlog da prelazim na Vistu. Zasto da prelazim kad je i XP odlican. Samo zbog Aero okruzenja mi ne pada na pamet da prelazim.
|
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
You cannot change your fate... No man can...
|
 |
« Reply #2 on: May 02, 2007, 08:25:42 am » |
|
Dok ne izadje Service Pack 2 za Vistu i dok se driveri ne optimizuju ostacu na XP-u. I ne vidim razlog da prelazim na Vistu. Zasto da prelazim kad je i XP odlican. Samo zbog Aero okruzenja mi ne pada na pamet da prelazim.
I ja imam isto misljenje, ali preci cu na Vistu zbog DirectX 10 kompatibilnosti...
|
|
|
|
Cenarius
Gamer
Respect 1
|
 |
« Reply #3 on: May 19, 2007, 01:06:43 pm » |
|
Vista = XP + Aero = S**T ———> Linux RULEZ!
|
|
|
|
ICE CUBE
Gamer
Respect 0
|
 |
« Reply #4 on: May 19, 2007, 02:15:55 pm » |
|
Ma kakav Linux.Windiws je NAJBOLJI.Ziveo Windows
|
|
|
|
Cenarius
Gamer
Respect 1
|
 |
« Reply #5 on: May 19, 2007, 02:18:24 pm » |
|
LOOOL! Nisi ni probao Linux, pa plz ne komentariši moj post...
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
|
 |
« Reply #6 on: May 19, 2007, 03:16:35 pm » |
|
Video sam ja kakav je Linux... Komplikovan... A zar nije tacno da vecina igara ne radi na Linux-u? I da... Linux nije tema ovde...
|
|
|
|
Night_Wolf
Main Moderator
Serious Gamer
Respect 1
|
 |
« Reply #7 on: May 22, 2007, 09:45:46 pm » |
|
neradi vecina igara na linuxu , zato najbolje resenje je imati dva operativna sistema Linux i Windows
|
|
|
|
Cenarius
Gamer
Respect 1
|
 |
« Reply #8 on: May 22, 2007, 10:08:28 pm » |
|
neradi vecina igara na linuxu , zato najbolje resenje je imati dva operativna sistema Linux i Windows
Da... Samo se pitam zašto neko od vas ne primeni to najbolje rešenje... Nego ajde neka neko otvori temu GNU/Linux pa da nastavimo... Da ne spamujemo ovde...
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
|
 |
« Reply #9 on: May 23, 2007, 02:33:26 pm » |
|
Zato sto i nije najbolje resenje... Ko voli Linux neka ga ima... Ko voli Windows neka ga ima... Ko voli palacinke? JA! 
|
|
|
|
Neca
Main Moderator
Extra Gamer
Respect 3
Always be cool
|
JA isto sad ima palacinke za veceru....  off....
|
|
|
|
Jin Kazama
Gamer
Respect -3
|
Vista je djubre tesko 100 kila i nikakvi service packovi je nece pomoci.. toliko su je hvalili pre nego sto ce da izadje da je najsigurniji sistem do sada... a provaljen je i pronasli su mu rupe za 2 dana ..toliko o mocnom microsoftovom sistemu (lol, koji vuce 1 gb rama) . Ocu da kazem da nije nista bolji od krsha kakav je XP... Ne radi se o tome ko voli Linux a ko windows (a ko palachinke), nego o tome koji je sistem pouzdaniji...Ja koristim Linux i MacOS X i ovo djubre od XP-a. Linux i Mac sisteme nisam reinstalirao.. pa nekih 3 godine a 24h dnevno rade i vuku torrente online, ne smem ni da pomislim sta bi se desilo sa windows-om u toj situaciji 
|
|
|
|
|
|