Night_Wolf
Main Moderator
Serious Gamer
Respect 1
|
neudaljavamo se od teme . Jer je ovo tema vezana za telefone i telefone koje imamo
|
|
|
|
|
Neca
Main Moderator
Extra Gamer
Respect 3
Always be cool
|
Morate biti post paid korisnik da bi ste koristili 3G (nisam 100% siguran, ali mislim da je tako)... Od sada si 100% siguran zato sto jeste tako.
|
|
|
|
Baki
Light Moderator
Medium Gamer
Respect 2
|
Ja imam k700i i ne nameravam da kupim novi
|
|
|
|
Night_Wolf
Main Moderator
Serious Gamer
Respect 1
|
ja planiram da kupim novi mobilni negde u bliskoj buducnosti , sada igram Coca-Cola nagradnu igru pa mozda dobijem telefon , a mozda i ne
|
|
|
|
Neca
Main Moderator
Extra Gamer
Respect 3
Always be cool
|
ja planiram da kupim novi mobilni negde u bliskoj buducnosti , sada igram Coca-Cola nagradnu igru pa mozda dobijem telefon , a mozda i ne Ne verujem ,treba mnogo poena za telefon.Koliko ono bese poena?
|
|
|
|
Night_Wolf
Main Moderator
Serious Gamer
Respect 1
|
svaki sat se izvlaci po jedan telefon ne odosmo na offtopic vratimo se na temu
|
|
|
|
ICE CUBE
Gamer
Respect 0
|
Ja imam K800 i uzeo sam ga pre dva meseca telefon je strava nema sta nema. kamera 3.2 mp skoro ko fotoaparat.ima 3G ali nisam to probao a i cuo sam da 1.30 min na 3G mrezi izadje 3000din
|
|
|
|
ICE CUBE
Gamer
Respect 0
|
izvinajavam se 1 sat i 30 minuta ja 300din kad se cene smanje onda cu preci na 3G
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
You cannot change your fate... No man can...
|
Ma 3G... Svi su se nesto napalili na 3G samo zato sto ima strava naziv... To sto moze da se gleda TV i nije nesto, zato sto ti baterija rikne za 45 minuta, a to sto kao mogu da gledam osobu sa kojom pricam je poprilicno glupo (jedino kad ta osoba treba nesto da mi pokaze, ali onda postoji kamera). E, jos da im platim za to... Ne dolazi u obzir...
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
|
Da vam javim... K700 otisao u proslost... Danas sam uzeo LG KE970 (Poznat i kao Shine serija)... Mobilni nije los... Ranije sam mislio da je LG bezveze, ali posle KG800 i ovog modela, cini mi se da se ozbiljno priblizava konkurenciji... Inace cena mu je oko 280 evra, ali vredi svakog dinara...
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
|
...Cak i pored novog mobilnog, ja i dalje cekam iPhone... Kupicu ga cim se pojavi kod nas...
|
|
|
|
Neca
Main Moderator
Extra Gamer
Respect 3
Always be cool
|
Ma 3G... Svi su se nesto napalili na 3G samo zato sto ima strava naziv... To sto moze da se gleda TV i nije nesto, zato sto ti baterija rikne za 45 minuta, a to sto kao mogu da gledam osobu sa kojom pricam je poprilicno glupo (jedino kad ta osoba treba nesto da mi pokaze, ali onda postoji kamera). E, jos da im platim za to... Ne dolazi u obzir... Slazem se u potpunosti.Sta ce ti 3G,moze da te vidi keva kad te zove ,a ti si u striptiz klubu....
|
|
|
|
Night_Wolf
Main Moderator
Serious Gamer
Respect 1
|
neco mrzime da te opominjem zbog spamovanja , zato kad dodjem kod babe udaricu te jednom , dvaput a mozda i triput . Nego 3G jos nije optimizovan u nasoj maloj lepoj Hrvatskoj ovaj Srbiji , to sam vec naveo negde , no sacekamo jos 2 godine i mozda telenor uvede 3G i bude besplatan (pusti snovi)
RunneR: Bolje recimo 3 godine...
|
|
« Last Edit: May 17, 2007, 07:36:43 pm by RunneR »
|
Report Spam
|
|
|
|
Neca
Main Moderator
Extra Gamer
Respect 3
Always be cool
|
Uopste nisam spamovao samo sam rekao da se slazem,i da jos nije potreban 3G,samo sam dodao jedan nezgodan primer. 
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
|
samo sam dodao jedan nezgodan primer.
Evo sad je malo spamujem...  Sto nezgodan primer? I ja sam na isto to razmisljao... TV Good 3G Bad
|
|
|
|
|
|