RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
You cannot change your fate... No man can...
|
 |
« on: May 17, 2007, 07:43:20 pm » |
|
Ocenite novi (ne bas toliko novi) Spider-Man film...
|
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
|
 |
« Reply #1 on: May 17, 2007, 07:45:04 pm » |
|
Jako mi se svideo ovaj film... Pod 1) Obozavam MARVEL junake... Pod 2) Pogotovo obozavam Spider-Man filmove... Pod 3) Moj drugi omiljeni MARVEL lik je Venom... Pod 4) Film je strava!!!
|
|
|
|
Neca
Main Moderator
Extra Gamer
Respect 3
Always be cool
|
 |
« Reply #2 on: May 17, 2007, 08:06:02 pm » |
|
Nisam ga jos gledao,cekam da dodje u bioskop u Vrscu.Necu 3 nastavak ovako dobrog seriala da gledam na........znate cemu: pi**tu
|
|
|
|
RunneR
Administrator
Full Gamer
Respect 5
|
 |
« Reply #3 on: May 17, 2007, 08:09:55 pm » |
|
...Blago vama... Mi u Kikindi vec jedno godinu dana nemamo ni Bioskop... Mislim ko god kaze da je Kikinda grad, gresi... Sva sreca pa ja imam kuci lep TV, DVD-Player i strava ozvucenje (koje je opisano u topic-u "Sound Freak... ili ne?")...
|
|
« Last Edit: May 20, 2007, 04:18:23 pm by RunneR »
|
Report Spam
|
|
|
|
Night_Wolf
Main Moderator
Serious Gamer
Respect 1
|
 |
« Reply #4 on: May 20, 2007, 03:13:22 pm » |
|
sada jos samo u novembru da izadje dvdrip filma i ima da ga gledam na mom 5.1 sistemu nego u bioskopu cu da gledam film. Spidermana obozavam od svoje , pa od kad znam za spidermana , zahvoljujuci onom crtanom filmu sto je pre mnogo godina bio na rts-u . Imam kuci stripove , majce , jos stripova ..........
|
|
|
|
ICE CUBE
Gamer
Respect 0
|
 |
« Reply #5 on: May 20, 2007, 03:37:03 pm » |
|
JA sam gledao film i nije los.Ne spada bas u moje omiljene filmove dao sam ocenu 4
|
|
|
|
Dj-ole
Board Moderator
Medium Gamer
Respect 2
you can't hide
|
 |
« Reply #6 on: May 21, 2007, 11:12:05 am » |
|
...Blago vama... Mi u Kikindi vec jedno godinu dana nemamo ni Bioskop... Mislim ko god kaze da je Kikinda grad, gresi... Sva sreca pa ja imam kuci lep TV, DVD-Player i strava ozvucenje (koje je opisano u topic-u "Sound Freak... ili ne?")... mislis da mi u vrscu imamo dugo imamo bioslop??/ Film nisam gledao a gledacu
|
|
|
|
|
|